About

 Vind je het leuk om meer over ons te weten? Lees vooral verder! 

 

Wie is Muriel Maebe?

Vanuit mijn ervaring als entrepreneur, project manager en netwerker doe ik niets liever dan ondernemers te helpen om de impact met hun bedrijf te vergroten. Ik help jezelf en je bedrijf groeien door je de vrijheid te geven om terug te doen wat je liefst doet; je klanten horen, de strategie uitwerken en de visie relevant houden naar de toekomst. Dat doe ik niet zomaar. Ik neem je graag mee in mijn verhaal.

Muriel

“We helpen ondernemers om hun focus terug te brengen naar wat ze liefst doen, groei verwezelijken voor hun bedrijf, en weg te stappen van de dagelijkse operationele taken. Dit door de dots te connecteren, zowel door de strategie en interne workflow te herbekijken, als te verbinden met de mensen die het verschil kunnen maken in deze groei.”

HET BEGIN VAN MSEED

Ik ben Muriel, opgegroeid in de Vlaamse Ardennen, gestudeerd in Gent. En daarna uitgeweken naar Azie. Ik heb 10 jaar in verschillende landen in Azie gewoond, mijn kinderen Yasmine en Maxim zijn daar ook geboren. Ik hou van Azie, van hun lekker gekruid eten, van de gastvrije mensen en van het denken in opportuniteiten ipv risico’s. De grote uitdagingen van openen in een nieuw land bestaat erin om snel op te starten met open communicatie zijn tussen hoofdzetel en affiliate. Dit kan alleen als de visie en roadmap helder zijn en de processen goed in kaart zijn gebracht, zodat de verwachtingen zijn afgestemd zijn. Dit zorgt voor rust in het bedrijf, iedereen wist waar de anderen mee bezig waren en het was duidelijk waar we naartoe gingen. Naast intern alles vlot te laten verlopen, was het cruciaal om een netwerk op te bouwen om te groei verder te faciliteren. Ik vind het facinerend om al deze aspecten te laten samenkomen en is voor mij de basis geweest waar ik vandaag sta.

EEN TEAM VAN EXPERTS

Als entrepreneur, project manager en netwerker hou ik me het liefst bezig met het helpen van ondernemers. Vanuit mijn ervaring, kan ik samen heel concreet kijken wat de stappen zijn om naar het volgende niveau te gaan. Ik wil ondernemers helpen hun eigen missie waar te maken door ze te helpen met een duidelijke visie op de roadmap en structuur binnen hun organisatie, om zo de vrijheid te creëren om terug te focussen op de klanten en partners. Ik geloof dat samenbrengen van mensen zoveel meerwaarde creëert. Bewust aan een netwerk cultuur werken om vanuit de waarden van het bedrijf verder te groeien, waarde het verschil om naar dat volgende niveau te gaan. Deze inzichten breng ik dat ook graag samen met je bedrijf in de praktijk. Ik werk dan ook vaak samen met experten die ik door de jaren leren kennen heb op vlak van tooling, communicatie en coaching.

NU HELPEN WE JE IMPACT TE VERGROTEN

De roadmap herbekijken of de interne processen optimaliseren heeft enkel zin als dit in de visie van het bedrijf past. Om de volgende stap te nemen in je groei en echt te gaan voor blijvende impact bij je klanten, is het van belang dit te kaderen in de cultuur van het bedrijf. Zomaar structureren en organiseren omdat het logisch lijkt dat dat de volgende stap voor je is, werkt alleen als dit als doel heeft blijvende verandering te brengen naar meer duurzame groei. Dit kan alleen als je als ondernemer de vrijheid hebt om te focussen op de vraag hoe relevant te blijven voor je klanten vandaag en in de toekomst.