Workshop

 Een bedrijf dat werkt! 

 

Een onderneming die je de ruimte geeft om vooral aan de organisatie te werken en waarbij de daily operations niet jouw constante aandacht vragen, is voor vele ondernemers een belangrijk doel. Dit is vaak het resultaat van de juiste keuzes maken en structureren opzetten zodat iedereen met elkaar kan samenwerken om constant bij te dragen aan een beter bedrijf.

Op een 4-tal uurtjes zoomen we in op jouw n°1 bottleneck en brengen we overzicht rond mogelijke oplossingen en duidelijke actionables om als bedrijf weer vooruit te gaan.

Een bedrijf dat werkt

Elke onderneming heeft vaak wel dezelfde uitdagingen om naar een volgend niveau te gaan. Wat opvalt is dat deze uitdagingen zelden de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Zeker niet vanuit 'onwil', maar eerder omdat er tijd te weinig is, dit even geen echte prioriteit vereist, etc.

Zo kom je helaas wel in een vicieuze cirkel waarin je constant op die status quo blijft. Op een bepaald moment is het wel belangrijk om dit patroon en de status quo te gaan doorbreken. Deze zoektocht naar groei of naar een organisatie die meer zelfsturend wordt, is te reduceren naar 3 main topics.

What is next?

Je kan jezelf verliezen in de day-to-day operations, wat maakt dat het zicht op de bigger picture verloren kan gaan en er geen plan of attack is om het bedrijf vooruit te sturen.

Hoe meer klanten?

Een herkenbare bottleneck is om meer voorspelbaarheid te creëeren rond de omzet, het volume en de soort klanten.

Hoe workflow optimaliseren?

Soms heeft een bedrijf niet 'te weinig' klanten, maar net 'te veel' of krijgen ze het niet rendabel. De kunst wordt om de interne workflow te optimaliseren door proces en mens op elkaar af te stemmen met oog voor rentabiliteit.

Wat je mag verwachten

Workshop
  • Kennismakingssessie rond probleemstelling
  • Gepersonaliseerde en one-on-one workshop van 4u
  • Een workshop die focust op één van de 3 main bottlenecks
  • Het probleem helder in kaart gebracht
  • Een interactieve sessie waarin we samen tot oplossingen komen
  • Duidelijke actionables om mee aan de slag te gaan
  • Maximale toegevoegde waarde voor 600€ excl. BTW

 

Kortom, een duidelijk plan van aanpak voor jouw probleem.

De workshop die jou verder brengt

Ondanks dat we 3 main causes hebben gedetecteerd voor het achterblijven van de groei in bedrijven, valt op dat er meestal één ervan verantwoordlijk is voor de grootste bottleneck. We leren jouw challenges van dichterbij kennen door een kennismakingssessie in te zetten en zo in te schatten waar het grootste pijnpunt ligt.

Aan de hand hiervan maken wij een persoonlijke workshop op van 4u waar we deepdiven rond deze main cause. Het doel van de workshop is om overzicht te krijgen van het probleem en mogelijke oplossingen in kaart te brengen. Op het einde van deze workshop zal je altijd duidelijke actionables hebben die een belangrijke stap vormen in jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Workshop 2

Wat na de workshop?

Na onze 4 intense uren samen te hebben doorgebracht, ga je ongetwijfeld meer inzicht en tools hebben rond hoe je omgaat met jouw grootste bottleneck. Uiteraard moet dit nu omgezet worden in actie en daarom sluiten we altijd af met duidelijke actionables zodat je een plan of attack hebt met to-do's. Deze to-do's snel beginnen vastpakken is uiteraard van groot belang en moeten resultaat met zich meebrengen.

Naast het feit dat je hier alleen verder mee aan de slag kan, kunnen wij hierbij helpen. Dit kan zijn dmv een traject waarbij we nog dieper gaan en een stuk uitvoerend werken.

Veel succes met je stap naar het volgende niveau!